Jullie hadden nog wat uitslagen van de kerstperiode tegoed, bij deze.

Op vrijdag 27 december mochten de jeugdcrossers aan het werk in Breda waar een nieuwe omloop met brug weg uitgezet. Een typische draai en keer cross waar veel gevraagd werd van onze klasbakken.

Categorie 3:
19. Luuk Meijer

Categorie 4:
11. Daan Meijer

Op zaterdag 28 december was er de jaarlijkse bos cross van Liessel. Een cross met snelle lange stukken maar ook draai en keer werk in mulzand. De calorie├źn van de kerstdis waren na deze wedstrijd zeker verdwenen.

Categorie 4:
18. Daan Meijer

Categorie 5:
23. Bo Klappe

Categorie 6:
26. Fenny Coppelmans

De Toma cup strijders mochten aan de gang op het Tom Dumoulin bike park in Sittard voor een heuse avond wedstrijd.Alle hellingen op het parcours waren gebruikt waardoor er een serieus parcours tevoorschijn werd getoverd. Winst was er voor Jens van Korven.

NJ – CC:
1.Jens van Korven

Man – CC:
5. Edwin Arts

Jeugd 2:
2. Quinn Schmitz
3. Zjuul Moeskops
11. Jill Schmitz
DNF Thomas Panken

Dit weekend kunnen de jeugdveldrijders op zaterdag aan de bak in Oosterhout en op zondag in Sint Michielsgestel. De Toma cup strijders gaan verder met ronde 13 van hun klassement in wederom Venlo Herungerberg.

Op 1 januari was traditioneel de GP Sven Nijs in Baal.

Hier was een 19e plek weggelegd voor Mees Hendrikx, Aniek van Alphen werd 13e en Corne van Kessel toonde direct het shirt van zn nieuwe team met een 4e plaats.