Afgelopen weekend weer een druk programma, met op zaterdag de Pietencross in dommelen voor de veldrijders en op Zondag de TOMA cup wedstrijd in Beegden. Daarnaast werden er ook nog nationale wedstrijden in Nederland gereden en internationale crossen in Belgiƫ.


Dit resulteerde oa in winst voor Koen van Dijke en plaats 2 voor Thomas Panken in Dommelen en podiumplaatsen in de Toma Cycles Cup.

TWC De Kempen had weer een mooi parcours uitgezet met 2 forse klimmen erin, de trap en een zandbak. Een parcours waar de sterkste renners per categorie boven kwamen drijven. Onze SWB’ers reden allemaal een prima wedstrijd met een mooie 2de plek van Thomas Panken in categorie 5 als hoogte punt.

Categorie 2:
20. Teun Harbers

Categorie 3:
18. Lars Peeters
20. Luuk Meijer
Categorie 4:
14. Daan Meijer
Categorie 5:
2. Thomas Panken
24. Ward Bierens
27. Maartje Jacobs
28. Bo Klappe
Categorie 6:
27. Fenny Coppelmans
Volgende week een dubbel programma voor de veldrijders/sters. Zaterdag de wedstrijd in Moergestel op het NK parcours van 25 januari aanstaande en op zondag de klassieker onder de crossen in de bossen van Lieshout.

Onze TOMA cup strijders reden hun jaarlijkse rondje in Beegden.

Met natuurlijk de elk jaar terugkerende klim in het parcours werd snel duidelijk wie de sterkste waren in hun categorie.
Ook hier liet Thomas Panken zien dat hij een prima winter draait met winst in de categorie. Ook de podium plek van Quinn Schmitz beloofd veel voor de komende weken.
Man – CC:
6. Edwin Arts
Jeugd 2:
1. Thomas Panken
3. Quinn Schmitz
5. Zjuul Moeskops
Bij deze ook nog een opmerking over de uitslagen van vorige week. In Meijel is de uitslag van Niek Noten er tussendoor geglipt. Niek reed in Meijel in categorie 1 naar een prima 17de plek.

Volgende week rijden onze Toma cup renners de hun wedstrijd in Venlo, Herungerberg. Volop kansen om de goede posities in de klassementen te behouden of zelfs te verstevigen.

Komend weekend dus weer veel Snelle Wiel Bestronics renners en rensters in actie! En jullie weten het #erbijzijnismeemaken!

WB Koksijde

Bij de junioren werd Danny van Lierop 14e en is nu 15e in de WB, Corne van Kessel werd 6e.

In Leiden werd Joost Stokkermans 18e bij de nieuwelingen en Jens van Korven 5e bij de junioren.

Aniek van Alphen trok naar het Belgische Wachtebeke en werd hier 8e.

Tenslotte reden ook de oudere categorieƫn in Dommelen. Bij de masters 40+/50+ Was er een 30e plek voor Ton van Korven, nieuweling Joost Stokkermans werd 37e en bij de junioren reden Jens van Korven en Robin van Poppel naar plek 14e en 20e. Koen van Dijke won bij de elite/beloften, Mart Muskens werd 6e en Wessel Coppelmans 23e.