Het weekend hebben we weer achter de rug, dus tijd voor de crossuitslagen.

Podiumplekken in Beesel!

Op de plek waar ook jaarlijks een LJC wedstrijd wordt gehouden mochten de Toma cup strijders aan de bak op een parcours waar voorde diverse categorie├źn behoorlijk wat uitdaging in zat.

Klimmen, dalen, modder maar gelukkig ook een paar podium plekken en mooie uitslagen als beloning.

Vrouw:
3. Anouk Reen

Jeugd 3:
13. Amy Kox

Man – CC:
7. Wessel Coppelmans
12. Edwin Arts

Jeugd 2:
2. Thomas Panken
4. Quinn Schmitz
6. Zjuul Moekops
13. Jill Schmitz

Jeugd 1:
15. Niek Noten

NJ – MTB:
3 Kas van Geest
6. Thijmen Smulders

Komende zondag (15 dec) is de volgende ronde op het Schaapsdijkpark in Venlo met tevens de wedstrijden om het open Limburgs kampioenschap.

De veldrijders hebben komend weekend een dubbel programma met zaterdag de wedstrijd in de bossen van Berghem en zondag de ronde op het motorcross parcours van Oploo.

Zaterdag werd er gestreden in het Belgische Essen. Hier zagen we Aniek van Alphen veelvuldig in beeld (evenals supporter Gerard), ze behaalde een fantastische 5e plaats. Koen van Dijke reed naar de 35e plek.

In Nederland was er een wedstrijd in Amersfoort. Bij de nieuwelingen werd Joost Stokkermans 15e, bij de junioren Jens van Korven 10e en Robin van Poppel 12e, terwijl Mart Muskens naar het podium reed bij de elite beloften met plek 3.

Zondag stond de beruchte Kuil van Zonhoven op het programma. Junior Danny van Lierop werd fraai 6e terwijl Jens van Korven 34e werd.
Aniek van Alphen werd 14e bij de dames en Corne van Kessel 6e bij de elite.