Dit weekend werd er volop gebiked in Apeldoorn, zowel door de jeugd als de ‘ouderen’.

Voor de jeugd maakte de wedstrijd onderdeel uit van de LJC.

En wat voor een, alle trainingen alle tips, alle overgedragen ervaringen van de trainers waren nodig om hier een goede wedstrijd van te maken.

Alle categorie├źn kregen een technisch middenstuk te verwerken waar concentratie, techniek en conditie belangrijk waren.. wat kwamen onze renners en rensters kapot over de streep.

Cat 1. 
13 Jules vd Hoogen

Cat 2.
1 Beer van Beurden

Cat 3.
7 Teun van Beurden
8 Zjuul Moeskops
24 Ellis vd Sande

Cat 4.
7 Thomas Panken
10 Quinn Schmitz
29 Maeryn vd Hoogen
DNF Bo Klappe

Cat 5.
16 Willem Michiels

Cat 6.
30 Amy Kox 

De eerst volgende LJC is op 7 september in Breda op de Bavelse berg en voor categorie 5 en hoger is er eind augustus nog een wedstrijd in Zoetermeer.

Een aantal wegrenners/sters rijden vanaf zondag 14  juli de wielerstimuleringsdagen in Eersel. Op woensdag 17 juli zijn er wedstrijden op ons parcours. Voor meer info: https://www.wielerstimuleringsdagen.nl/

In het laatse weekend van de school vakantie is er voor de wegrenners/sters ook nog de een na laatste wedstrijd van het ZON Brabant cup klassement.

Ook werden er wedstrijden verreden in het kader van de 3 Nations Cup.
Bij de nieuwelingen werd Kas van Geest 23e en Thijmen Smulders had te kampen met materiaalpech (afgebroken derailleur) en werd 60e. Bij de elite-beloften werd Koen van Dijke 13e en Mart Muskens 19e.