Gisteren vond in de bossen van moergestel het NK veldrijden.Het parcours lag er super snel bij maar dat konden onze kanjers prima aan.De trap en het steile kantje werden prima verteerd door de Snelle wielers.


Onze eerste starter was Teun Harbers in categorie 2 die een prima 23ste plek behaalde.Op zijn eerste NK behaalde Lars Peeters een 18de plek in categorie 3 in dezelfde categorie behaalde Luuk Meijer een 29ste plaats. In de laatste categorie voor de pauze reed Daan Meijer naar plek 31. Allemaal plaatsen waar onze renners trots op mogen zijn.


Na de pauze ging het na een herstart vanwege een forse valpartij super in categorie 5 bij de jongens. Thomas Panken behaalde een zilveren medaille. Lim Holtkamp reed op zijn eerste NK naar plek 34 en Ward Bierens die in de valpartij zat reed naar een mooie 37ste plek van de 47 starters.


Tot slot was het tijd voor de dames: In categorie 5 reed Bo Klappe naar plek 19 en finishte Maartje Jacobs op plek 23. Op haar enige en tevens laatste jeugd veld NK reed Fenny Coppelmans naar een 10de plek.


Allemaal fantastisch gereden!