Morgen is het NK veldrijden voor de jeugd in Moergestel.

Vanaf september is er er door de renners en rensters hard getraind om morgen in hun beste vorm aan de start te staan. Na het rijden van veel wedstrijden door het hele land en 3 trainingen in Lichtaart moet het morgen gaan gebeuren:

Om 10 voor 10 in de ochtend start Teun Harbers als eerste van Snelle Wiel Bestronics met zijn NK in categorie 2. Daarna komen om 10.35 uur Lars Peeters en Luuk Meijer in actie in categorie 3. En als laatste voor de pauze komt in categorie 4 om 11.30 uur Daan Meijer aan de start.

Na de pauze mogen om 13.45 uur in categorie 5 Thomas Panken, Ward Bierens en Lim Holtkamp laten zien dat alle trainingen niet voor niets zijn geweest. Tot slot mogen de 3 dames aan het werk. Om 14:15 uur rijden Maartje Jacobs en Bo Klappe hun NK in categorie 5 en tot slot mag Fenny Coppelmans in categorie 6 om 15:20 uur laten zien dat haar laatste NK veld een speciale is!

Allemaal heel veel succes en natuurlijk zijn vrienden, kennissen, opa’s en oma’s en de rest van de trouwe fans van harte welkom in Moergestel aan de zandstraat! #erbijzijnismeemaken!