Afgelopen zaterdag mochten onze renners weer vol aan de bak de MTB’ers op het selectieve parcours in Arkel en de wegrenners /sters op het baantje in Brakel.

Voor de MTB’ers kwam alles voorde wielen snelle stroken technische geeeltes met drops en rockgardens maar met de trainingen op het Dak van Netersel een peulenschil. Helaas ook weer wat fysieke schade maar maar ondanks de forse valpartij heeft Quinn de wedstrijd toch prima uitgereden.

Zaterdag, 18 maart

Cat 1:

12. Jules van den Hoogen

Cat 2:

2. Beer van Beurden

Cat 3:

6. Zjuul Moeskops

7. Teun van Beurden

22. Ellis van de Sande

Cat 4:

11. Quinn Schmitz

27. Maeryn van den Hoogen

Cat 5:

11. Willem Michiels

Cat 6:

22. Amy Kox

In Arkel mocht Thomas de arm weer de hoogte in steken op de finishlijn, de prijzen kast is goed gevuld in Bladel. Op het rondje op het baantje in Brakel bleef het peloton lang bij elkaar en werd er in de meeste categorie├źn in grote groep gesprint voor de overwinning..

Cat 3:

11. Joris de Brouwer

Cat 4:

1. Thomas Panken

8. Maartje Jacobs

9. Ward Bierens

13. Bo Klappe

Cat 5:

7. Gijs Baselmans

DNF Fenny Coppelmans

Aniek van Alphen reed de WB voor women U23. 71 dames stonden aan de start, Aniek werd 42e. Een nette prestatie tussen de complete wereldtop.

Komend weekend voor de wegrenners/sters in ons district geen wedstrijden de eerst volgende is op Hemelvaartsdag in Schijndel. De MTB’ers mogen de next LJC wedstrijd gaan rijden in het altijd lastige Beesel waar flinke uitdagingen op de renners en renstersliggen te wachten.

sdoc