Afgelopen donderdag hadden we onze eerste jeugdtraining van het jaar.
Na een parcours goed verkend te hebben met verlichting werd daarna het parcours zonder de grote parcours lampen aan gereden met enkel verlichting op de fiets.
Daarna verplaatste de renners en in grote getallen opgekomen ouders zich naar binnen voor de uitreiking van de diverse prijzen.
Aanmoedigingsprijzen waren er dit jaar voor Fenny Coppelmans die ondanks fysiek malheur toch positieve was bij de trainingen en wedstrijden en liet zien dat er in haar laatste jeugdjaar nog veel in het vat zit! Teun Harbers haalde de prijs binnen bij de jongens. Van trainingslid door gestoten naar een licentie en dan starten met de Hel van Netersel dan kun je wel wat. Deze winter ook al cross wedstrijden gereden en voor komend jaar zit er nog veel groei in Teun.
Clubkampioen wordt je niet zomaar daarvoor moet je wel wat in je mars hebben en dan vooral buiten de wedstrijden om. Hoe vaak kom je trainen, hoe ben je tijdens de trainingen, welke disciplines doe je, hoe ontwikkel je jezelf en nog belangrijker ben je een uithangbord voor Snelle Wiel Bestronics in de meest brede zin van het woord. Clubkampioen 2019 is Thomas Panken.
Helaas namen we ook afscheid van onze hoofdtrainer Wil Baselmans die nadat Gijis stopte met fietsen nog beloofde tot het eind van het winterseizoen de donderdagavondtraining voor zich te nemen. Super bedankt voor de jaren van goede adviezen en onze jeugd beter maken!
Natuurlijk was er ook een bloemetje voor Mr. Cross die elke dinsdag, woensdag en donderdagavond het licht aan en uit doet maar nog belangrijker alle renners kent en aanmoedigt tijden de wedstrijden waar de rode jas aanwezig is. Super bedankt Gerard!