Komende zaterdag wordt in Ameide het NK wegwielrennen voor de jeugd verreden. Namens Snelle Wiel – Bestronics staan er 9 jeugdrenners aan het vertrek en de komende dagen gaan wij ze aan jullie voorstellen.

Gisteren waren Niek, Juul en Joris aan de beurt, vandaag de volgende 4 renners. Al deze renners komen uit in categorie 4, 2 jongens en 2 meiden.

Bij de jongens hebben we 2 Bladelse tenoren aan het vertrek.

Thomas Panken is de grote veelvraat in ons district, hij won maar liefst 8 van de 9 wedstrijden. Ondanks het feit dat het NK een wedstrijd op zich is met een sterkere concurrentie mag Thomas zich tot de kanshebbers voor eremetaal rekenen.

En dan hebben we nog de trots van Bladel, Ward Bierens. Hij kwam prima door de kwalificatie heen en als hij zijn krachten aanspreekt wordt het een geweldig NK voor hem.

Bij de meisjes hebben we Maartje Jacobs en Bo Klappe aan het vertrek staan.

Maartje wist 2 van de kwalificatiewedstrijden in ons district winnend af te sluiten en maakt regelmatig deel uit van de kopgroep. Een goed NK zou een bekroning zijn van een mooi seizoen waarin ze veel progressie heeft geboekt.

En dan hebben we uiteraard nog Bo, ons meisje uit de stad. Haar doel is om haar resultaat van vorig jaar te verbeteren en dat behoort zeker tot haar mogelijkheden. Een goede start zal daarbij wel wonderen doen en haar supporters zullen haar ongetwijfeld naar voren schreven met de inmiddels bekende kreet #GOBOGO.

Uiteraard wensen we ook deze klasbakken heel veel succes en morgen stellen we de laatste 2 SWB-renners aan jullie voor.