Morgen start Olympia’s Tour, en HSW staat voor het derde jaar op rij aan de start!

Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met onze ‘buren’ van Alecto Wielerteam om samen een sterk team op de been te kunnen brengen.

Namens HSW starten Kevin Minten, Xavier Poels, Tim Meeusen en Harm Celi, terwijl Alecto Abe Celi en Daan Van Sintmaartensdijk naar voren hebben geschoven. Met Abe erbij zijn dat dus 5 leden van HSW en voor Harm en Abe tevens het unicum dat ze voor het eerst samen in een team aan het vertrek verschijnen.

De heren kunnen rekenen op de deskundige ondersteuning van ploegleiders Frans Bruininx en Harold Celi, het technisch vernuft van Alecto-mecanicien Tom van Teeffelen, onze geweldige verzorgster Anja Seelen en voor de hand- en spandiensten is uiteraard het duo Wim Vissers en Jan van Limpt weer aanwezig.

De wedstrijd bestaat dit jaar weer uit 6 etappes en een tijdrit, totaal ruim 900km. De start wordt gegeven in Assen, en via etappes in het oosten van het land wordt afgezakt naar het zuiden, om tenslotte zondag in Beneden-Leeuwen te eindigen.

Deze koers biedt weer een prachtige kans voor onze jongens om zich te meten met de internationale toppers, maar liefst negen nationaliteiten staan aan het vertrek. Wederom een mooi voorbeeld dat HSW hard werkt aan de verdere sportieve uitbouw van de vereniging en jongeren graag een kans wil geven om prachtige koersen te rijden.

Enorm veel succes renners en begeleiding, we gaan jullie uiteraard volgen!