Beste renners, ouders en/of verzorgers,

Gisteren is duidelijk geworden dat het Corona virus helaas nog niet klaar is met ons. De extra maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd hebben ook direct invloed op onze vereniging. Onderstaande maatregelen gaan dan ook per direct in:

  • De trainingen en clinics gaan vooralsnog door maar het is niet toegestaan voor ouders om te blijven kijken. Alleen trainers mogen op het terrein van Snelle Wiel – Bestronics aanwezig zijn.
  • Het clubhuis op onze locatie de Lemelvelden gaat dicht. Alle geplande activiteiten in het clubhuis worden de komende 3 weken geannuleerd. De geplande activiteiten voor onze nieuwelingen en junioren zullen dan ook niet doorgaan.

De komende weken zullen we standpunten van het RIVM, KNWU, gemeente Bladel en veiligheidsregio’s nauwlettend volgen. Mochten er aanvullende maatregelen nodig zijn zullen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Laten we samen zorgen dat we Corona onder controle krijgen zodat we snel weer samen kunnen genieten van al het moois dat de fiets te bieden heeft.

Bestuur Snelle Wiel – Bestronics