Laat het seizoen maar weer beginnen! De wekelijkse teamtrainingen gaan in juli gewoon door, en er staan nog oefenwedstrijden en een heuveltraining in de planning. Daarna kunnen we hopelijk in België gezamenlijk onze eerste wedstrijden rijden per 1 augustus.

Afgelopen maanden hebben we alle wegrenners één voor één voorgesteld. Via het fotoalbum (https://m.facebook.com/hetsnellewiel/photos/) kun je op je favoriete renner/ster klikken en het teruglezen.
Het is duidelijk dat alle renners en rensters zich er goed doorheen geslagen hebben.

Afgelopen week zijn er mooie renners & begeleiding foto’s gemaakt, en bijgaande team foto. Alle foto’s worden binnenkort gepubliceerd.

Tijdens de foto sessie kregen alle renners ook het KNWU boekje ‘Talentontwikkeling doe je samen’ uitgereikt. Over een week of 2 volgt er een online ‘Kahoot’ quiz waar de renners en renster mogen laten zien of ze het boekje ook echt gelezen hebben! Dat gaat nog een uitdaging worden!
Het boekje en de quiz zijn weer een extra stap in de ontwikkeling van één van de beste nwlg/jun opleidingsteams in het zuiden van Nederland.

Succes jongens en meiden!