Snelle Wiel – Bestronics presenteert met trots de nieuwe teamkleding voor de komende 3 jaar!

Allereerst de beste wensen voor 2019, dat het een mooi en sportief jaar mag worden.

Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het binnenhalen van nieuwe danwel behouden van bestaande sponsoren. Dit proces is afgerond en ook de nieuwe kleding voor de komende 3 jaren is een feit.

Met name de samenwerking met Bestronics BV als hoofdsponsor is dusdanig geïntensiveerd dat zij hun naam rechtstreeks hebben verbonden aan Het Snelle Wiel. Naar buiten toe zullen wij onszelf de komende 3 jaar profileren als Snelle Wiel – Bestronics.

In tegenstelling tot eerdere kledingrondes geven wij jullie nu al een voorproefje van de nieuwe kleding. We doen dit enerzijds om jullie al enthousiast te maken over de nieuwe kleding, anderzijds om zo vol trots onze kledingsponsoren onder de aandacht te brengen.

We zijn bijzonder trots op onze sponsoren. Stuk voor stuk toonaangevend in hun branche zoals ook Het Snelle Wiel zich graag profileert. De komende tijd gaan we alle kledingsponsoren één voor één via social media aan jullie voorstellen.

Wellicht ten overvloede maar mocht je het nog niet gedaan hebben: noteer 8 maart 2019 in de agenda voor de ploegpresentatie in den Tref in Hapert!