Vanmorgen heeft ons het trieste bericht bereikt dat Piet Kroonen gisteren op 72-jarige leeftijd is overleden.

In de periode eind jaren ’80, begin jaren ’90 was Piet diverse jaren voorzitter van onze vereniging. Piet toonde altijd interesse in de renners, hield alles bij en was altijd in voor een praatje over de koers. Veel oud-renners herinneren zich nog de momenten dat ze bij Piet in de huiskamer stonden om de gele KNWU-startkaarten op te halen of uitslagen in te leveren.

Piet stond bekend als een uiterst zachtaardig, betrokken persoon met een enorm groot wielerhart. Zijn binding met TWC Het Snelle Wiel was groot en hij had een bijzondere voorliefde voor de jeugdafdeling die tijdens zijn bestuursperiode een ware bloeiperiode doormaakte. En uiteraard bezocht hij steevast de wedstrijden van zijn zoon Dennis.

In 1995 droeg Piet de voorzittershamer over en werd hij geƫerd voor zijn enorme inzet met de Theo Kraaijvanger Bokaal.

Ondanks het feit dat z’n gezondheid al een aantal jaren achteruit ging zagen we hem vorig jaar toch weer op onze wielerbaan verschijnen. Zijn kleinzoon trok toen het HSW-tenue aan en vol trots beleefde Piet deze momenten.

De laatste week verslechterde zijn gezondheidssituatie zienderogen en dinsdagnacht is Piet ingeslapen.

Wij wensen zijn gezin en alle andere nabestaanden enorm veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Hopelijk kan het verdriet spoedig plaats maken aan alle warme herinneringen aan Piet.

Bestuur en leden TWC Het Snelle Wiel.

 

In overleg met de familie plaatsen we hier de rouwadvertentie.