Aan de start stonden Remco, Xavier, Pim, Koen, Tim, Rob, Pieter en Kevin. We verzamelden ons bij de thuisrijder Remco. Iedereen had er zin in.

De eerste grote lus was een beetje aangepast vergeleken met andere jaren waardoor we de Keutenberg op moesten. Boven op de Keutenberg scheurde het peloton in 2 stukken. Helaas had Tim een probleem aan ze fiets waardoor die op achtervolgen was aangewezen maar hij kwam nog netjes terug in het peloton. Daarna scheurde het peloton paar keer in groepen maar steeds werd alles weer dicht gereden.

Na 85 km reed Pieter met 4 medevluchters weg. Even later sloten er nog 10 andere renners aan. Ze kregen 3 minuten voorsprong maar helaas was de samenwerking zoek
waardoor ze 50 km later terug gepakt werden. Pieter kreeg daarna hevige krampen in zijn benen waardoor hij de wedstrijd niet meer verder kon doen. Ondertussen reed Xavier lek maar kon nog terug komen.

Laatste 40 km scheurde het peloton in verschillende groepen. Uit eindelijk werd Remco 38 e , Koen 50 e en Xavier 67 e . We willen iedereen bedanken die zich voor ons die dag heeft
ingezet.