Weer volop crossnieuws dit weekend, met onder andere en zilver medaille voor Mart Muskens op het NK veldrijden voor studenten.

In Hoogstraten reed Danny van Lierop naar een 4e plaats bij de nieuwelingen, terwijl in de WB-veldrit in Pontchateau 2 HSW-ers aan het vertrek stonden. Mees Hendrikx eindigde als 13e bij de beloften en Corne van Kessel als 9e bij de elites. Tegelijkertijd werd in Tilburg het NSK (nationaal studenten kampioenschap) verreden. Mart Muskens wist hier een fraaie zilveren medaille in de wacht te slepen.

Toma Cup

In het eerste weekend waarin het weer amper boven nul uitkwam mochten de crossers op de bevroren ondergrond aan de gang. In de KNWU crossen in Assen en Hoogeveen geen SW deelnemers. Voor komend weekend staat het NK in Helmond op het menu. Aan de Berkendonk zal er in alle jeugdcategorieën weer hard gevochten worden om mooie plaatsen en de rood-wit-blauwe truien. Voor het Snelle wiel komen Luuk en Daan Meijer in actie in de categorieën 2 en Thomas Panken gaat in categorie 4 op zoek naar een hoge klassering.

De Toma cup renners reden hun een na laatste wedstrijd in Sittard op het Watersley waar ook de KNWU selectie zijn trainingen afwerkt. En het hoogte verschil en de ontdooiende ondergrond deden verder de rest om er mooie wedstrijden van te maken.
NJ – CC:
2. Jens van Korven
4. Robin van Poppel
12. Joost Stokkermans
Vrouw:
1. Anouk Reen
Jeugd 3:
6. Amy Kox
9. Willem Michiels
Man – CC:
6. Wessel Coppelmans
13. Cedric Louwers
Mas – CC:
8. Ton van Korven
Jeugd 1:
5. Zjuul Moeskops
Jeugd 2:
4. Quinn Schmitz
30. Bo Klappe
Man – MTB:
14. Xavier Poels
Komend weekend de finale ronde van de Toma cup en voor een aantal renners /rensters kan er nog een mooie klassering in zitten voor het eindklassement. Heel veel succes allemaal!