Mooi slot Olympia’s Tour: Max hele dag in aanval en Remco 2e clubrenner in eindstand.

Onze renners zorgden voor een mooi slot in Olympia’s Tour.  Al voor de start was er veel aandacht voor Tim Meusen door L1. En bij de start was te zien dat de mannen gretig waren.

Al snel vertrok er een kopgroep van 7 man waaronder Max Hendrikx.  Zij reden lang vooruit en toen de groep brak en er nog maar 3 renners over bleven was Max er een van.
In volle finale sloten nog 11 renners aan waaronder de top van het klassement. Toen zij om de zege gingen strijden moesten de vroege vluchters laten begaan maar ze reden een prachtige koers vandaag.

Uiteindelijk wist Remco in het uitgedunde peloton de finish te bereiken wat ervoor zorgde dat hij als 2e eindigt in de stand om de beste clubrenner. Max kwam iets later binnen en zowel Marc als Maarten wist op karakter de finish te halen. Abe Celi was in een groepje daar tussen over de finish gekomen.
Helaas moest vandaag Tim de strijd staken, maar hij heeft laten zien dat we de komende jaren nog veel van hem mogen verwachten.

Al bij al kunnen we tevreden terugkijken op deze editie van Olympia’s Tour.  De mannen hebben zich kranig geweerd tegen deze absolute wereldtoppers en waar mogelijk hun kansen gegrepen!

Een reportage van de slotetappe met uiteraard aandacht voor Max en Tim is hier te zien: https://l1.bbvms.com/view/video/2847454.html.