Een geslaagde busreis naar etappe 5 van Olympia’s Tour.

Vanmorgen om half9 reed de bus voor om onze sponsoren en relaties van een ‘dag in de wielersport’ te laten beleven.

Eerst werd koers gezet naar Bergeijk waar we bij onze zeer gewaardeerde sponsor Bruns een rondleiding kregen. Jan en Bo Burgmans vertelden vol trots over hun bedrijf en hun bijzondere onderkomen De Ploeg. Onze gasten waren enorm onder de indruk van het bedrijf en hoorden vol interesse het gepassioneerde verhaal aan.

Vervolgens ging het richting Reuver. Onderweg nam Frans Bruininx de gasten mee in de het verloop van Olympia’s Tour tot zover en Theo Eltink praatte de gasten bij over allerlei facetten uit de wielersport.

Voor de start was er veel aandacht voor Tim Meusen, hij reed namelijk een heuse thuiswedstrijd. Na de start werd er uiteraard een stuk Limburgse vlaai verorberd en vervolgens konden we de renners onder het genot van een drankje maar liefst 7x zien.

Helaas lukte het Tim niet om in de vlucht van de dag mee te glippen ondanks vermoedde pogingen. Een kopgroep van vier reed lang vooruit maar uiteindelijk draaide het uit op een massasprint. Onze mannen finishten weer keurig in het peloton, wat zeker voor Marc Kivits een knappe prestatie was aangezien hij onderweg ziek werd.

Na de finish werd de bus weer voor gereden om naar Bladel te gaan waar werd afgesloten met een buffetje bij de Tipmast.

Het was weer een zeer geslaagde dag met enthousiaste gasten, we hebben ervan genoten.

En veel succes morgen aan onze renners in de slotetappe!