Nu de veldrijders alweer midden in hun seizoen zitten en door de wegrenners al weer naar 2019 wordt uitgekeken informeren wij jullie graag over enkele mutaties in het begeleidingsteam.

Zoals eerder al aangekondigd versterkt Yannick Janssen het ploegleidersgilde bij de elite/beloften.

Twan van Gestel gaat zich volledig focussen op zijn rol als STDC binnen het district Zuid-Oost en andere (KNWU) activiteiten en legt daarbij ook zijn rol als voorzitter van de sporttechnische commissie binnen HSW neer.

Tevens zal Erwin van de Ven zijn rol als trainer van de NWL & JUN overdragen aan Marco Bijl (voorheen hoofd jeugdtrainingen binnen HSW). Erwin zal wel als vraagbaak bij de NWL/JUN betrokken blijven.

Als ploegleider binnen HSW NWL en JUN zal Niels Bogaars zoals de afgelopen jaren zijn rol blijven vervullen.

Marco Bijl zal tevens de functie van Coordinator NWL & JUN vervullen (selecties, wedstrijd inschrijvingen, jaarplannen, samenwerkingen etc).

Tenslotte neemt Wil Baselmans het hoofdtrainerschap van Marco over bij de jeugd, waardoor ook hier een goede begeleiding verzekerd is.

Met bovenstaande stappen bewijst Het Snelle Wiel wederom een vereniging te zijn waar doorgroeien op zowel renners als begeleidingsvlak tot de mogelijkheden behoort.

Daarnaast hoopt HSW met deze stappen de kwaliteit en continuïteit van de staf geborgd te hebben

Met vriendelijke groet,

Bestuur Het snelle wiel