TWC Het Snelle Wiel heeft de laatste jaren een heel mooie ontwikkeling doorgemaakt en dat was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van vele vrijwilligers! Om onze dankbaarheid voor de enorme inzet van jullie te tonen organiseren wij als dank een ‘leden/vrijwilligers avond’.

 
Deze gezellige avond vindt plaats op vrijdag 7 december a.s. van 20.00 uur tot ± 24.00 uur in Hotel Pension De Tipmast in de vorm van een “winter barbecue”.
 
Iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor de vereniging is uitgenodigd. Wie dat dan zijn? Wat ons betreft iedereen die zich geroepen voelt!
– Mensen die zich bezighouden met het sportieve gebeuren, zoals commissieleden, trainers, ploegleiders, verzorgers, mecaniciens etc.
– Maar ook iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor onze activiteiten als Clinics, Appelflappentocht of ATB-cross.
– Of wat te denken van onze vele vrijwilligers rondom onze accommodatie zoals horeca medewerkers, onderhoudsmensen en de schoonmaakploeg.
 
Schroom niet en geef je op, jullie hebben het verdiend!
 
Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden voor de barbecue. Een aantal consumpties zijn voor rekening van de vereniging. Wel verwachten we dat je je uiterlijk 18 november a.s. opgeeft. Dit kun je doen bij Regina Cornelis, g.cornelis1@chello.nl of 0497-381509
 
PS: Deze uitnodiging is met opzet een open uitnodiging aangezien het voor ons niet mogelijk is een sluitende gastenlijst op te stellen.
Voel je je aangesproken? Geef je dan op, je bent van harte welkom.
 
Vriendelijke groet,
Robert de Louwere, voorzitter