Alweer twee weekenden geleden waren de toppers van de MTB jeugd van Het Snelle Wiel in actie op het Nederlands kampioenschap in Oldenzaal. Van de jaarlijks groeiende groep mountainbike jeugd hebben in totaal 8 renners de club vertegenwoordigd in Oldenzaal. Namens de trainers willen we de renners even kort in het zonnetje zetten.

Beer van Beurden trainingslid van HSW heeft erg knap de 1ste plaats behaald in cat. 1 en mag zich Nederlands kampioen noemen. Zijn broer Teun van Beurden rijdend in cat. 2 heeft een knappe 4de plaats behaald. Het talent zal wel in de familie zitten!

Gebroeders van Beurden

Ellis van de Sande rijdend in cat. 2 heeft ook een knappe 4de plaats behaald helaas beide net naast het podium. Trainingslid Maeryn van den Hoogen heeft een 14de plaats behaald en Quinn Schmitz een 25ste plaats in de erg sterke lichting van cat. 3. Bo Klappe ook rijdend in cat. 3 heeft een 18de plaats behaald.

In cat. 4 heeft Willem Michiels een keurige 13de plaats behaald ondanks een flinke slipper op het technische parcours.

In cat. 5 heeft Amy Kox een 7de plaats behaald. Wat na een jaar lang podiumplaatsen wellicht een offday was. Maar al die podiumplaatsen van Amy zijn ons trainers niet ontgaan! Sterk gereden dit seizoen Amy.

En last but not least, Kas van Geest rijdend in cat. 7 een keurige 9de plaats op het NK in Oldenzaal.

Goed gereden kanjers! Deze medaille hebben jullie allemaal verdiend!