Wow, wat een prachtige dag hebben we weer achter de rug!

Nu de administratie is opgemaakt bleken maar liefst 970 deelnemers gestart te zijn bij de Appelflappentocht! Als we daarbij de vrijwilligers tellen die ook nog zijn gestart komen we op ca 1000 deelnemers uit, dat hadden we gisteren niet durven hopen…

Vol spanning en toch enigszins teleurgesteld checkten we gisteravond voor het slapen gaan nog 1x de buienradar, dat beloofde weinig goeds… maar toen vanmorgen om 6uur de wekker ging zagen we een heel ander weerbeeld. En gelukkig hadden de bikers dat ook gezien!

Jammer was wel dat het vanaf ca 10uur tot in de middag geregend heeft, maar toch zagen we tevreden en met modder besmeurde koppies terug komen van de tocht. En dat zorgde ervoor dat de welverdiende appelflap van Bakkerij van Heeswijk nog beter smaakte! En tegelijkertijd reden ook nog zo’n 30 jeugdige bikers tussen de 5 en 11 mee tijdens de jeugdclinic, een genot om te aanschouwen!

Er werd enthousiast gereageerd op de route, de uitstraling van het geheel en het uitpijlen. De NTFU-controleur benoemde nog expliciet de goed verzorgde post en het enthousiasme van de vrijwilligers daar en de aandacht die er voor de veiligheid was met waarschuwingsborden voor fietsers en auto’s.

Kortom: een geweldige dag waar we met een voldaan gevoel op terug kijken. Op de bank, met de beentjes in de lucht. En met een appelflap 😉

Bikers en vrijwilligers bedankt!!!

Ps: we hadden nog ruim 150 appelflappen over na de tocht. Deze zijn we naar het Verzorgingshuis RSZK Kempenland/Floriaan gaan brengen waarmee we de bejaarden en dementerenden aldaar ook nog een smakelijke middag hebben kunnen bezorgen.