Diverse nieuwe en bestaande sponsoren hebben zich verbonden aan TWC Het Snelle Wiel voor de komende jaren. De komende periode zullen deze aan u kenbaar gemaakt worden.

Een van deze geweldige sponsoren is Bioracer. Zijn hebben zich voor 3 jaar verbonden aan TWC Het Snelle Wiel als kledingsponsor van de elite/beloften selectie.

Nieuwe sponsoren betekent ook nieuwe kleding en momenteel wordt in samenwerking met Bioracer hard gewerkt aan het nieuwe kledingontwerp voor de komende jaren. Het ziet er veelbelovend uit!

Bioracer en HSW kunnen buigen op een jarenlange relatie. Al ruim 15 jaar is Bioracer de kledingleverancier en deze samenwerking wordt verder uitgebouwd middels een sponsorovereenkomst voor de elite/beloften selectie.

Bioracer, bekend van de nationale tricots van onder andere Nederland en Belgie, zal de selectieleden van de elite/beloften de komende 3 jaar telkens voorzien van een uitgebreid kledingpakket. Uiteraard gaan ook alle andere categorie├źn gebruik maken van de kwaliteitsproducten van Bioracer.

Op deze manier wordt de jarenlange samenwerking verder uitgebreid en kan HSW dankzij de support en producten van Bioracer verder werken aan haar sportieve ambities.