Met de nieuwe kledingronde in aankomst heeft het bestuur enkele mededelingen voor alle licentiehouders, toerleden, begeleiders en trainingsleden.

Licentiekeuze

Het is belangrijk dat zo spoedig mogelijk de licentiekeuze kenbaar wordt gemaakt voor het komend seizoen. Op basis daarvan kan over enkele weken de kledingbestelling van de club (basispakketten) worden gedaan.

Vooraankondiging nieuwe kleding

Momenteel zijn we volop bezig met de nieuwe kleding voor de komende drie seizoenen. Sterker nog: vanmorgen is het ontwerp definitief gemaakt en dit ziet er veelbelovend uit!

Samenstelling van kledingpakketten en prijzen worden momenteel bepaald. HSW is lange tijd in staat geweest de kleding extra scherp aan te bieden ivm een BTW-voordeel.
Voor de komende kledingronde kunnen we nog een keer gebruik maken van de huidige constructie. Echter wij verwachten naar de toekomst toe (nabestellingen) als gevolg van gewijzigde wetgeving, BTW  te moeten gaan berekenen.
Om jullie niet te verassen met sterk gestegen prijzen brengen we jullie daarvan nu al op de hoogte.

Gezien de tijdsdruk die het kledingtraject met zich meebrengt is het van belang dat we tijdig de bestelling bij Bioracer plaatsen in verband met de benodigde productietijd. Het verzoek is dan ook om zo snel als mogelijk de bestellingen door te geven, er zal een scherpe deadline zijn.
We zullen jullie direct op de hoogte brengen als bekend is wanneer en hoe de bestellingen geplaatst kunnen worden. Houd daarvoor ook met enige regelmaat de website in de gaten.

Ledenaanbieding MET helm

De selectieleden van de elite/beloften krijgen de beschikking over een MET helm, type MET Rivale. Wij hebben een deal weten te maken met Codagex waardoor leden deze zelfde helm voor € 66,50 (winkelwaarde € 130,=) kunnen aanschaffen.

Deze moderne helm word geleverd in onderstaande kleurstelling, wat betreft design en kleurstelling passend bij de nieuwe kleding. Via https://www.met-helmets.com/products/road/rivale is uitgebreide productinformatie te vinden en is ook informatie te vinden over hoe je de juiste maat van de helm kunt bepalen.
Voor degene die niet zeker zijn en toch een keer willen passen liggen er vanaf medio volgende week een aantal helmen in het clubhuis ter beschikking om de juiste maat te bepalen.

Informatie over hoe te bestellen volgt nog.