De Appelflappentocht betreft een NTFU-tocht over resp. 32, 45 en 65 kilometer
en daarnaast wordt er ook nog een mtb-clinic voor de jeugd georganiseerd.
Dit alles vindt plaats op 22 oktober 2017.

Ook dit jaar gaan we weer voor een veilige en goed uitgepijlde route, een rustplaats met goede verzorging en na afloop de bekende appelflap in het clubhuis op het sportpark in Hapert. Dit jaar is de route weer flink aangepast, hopelijk kunnen we jullie weer verrassen met onze tocht in de mooie omgeving van de gemeenten Bladel, Eersel, Veldhoven en Oirschot.
Na afloop is er een mogelijkheid om de fiets af te spuiten en te douchen en kunt u met elkaar nog even napraten over de tocht en genieten van de gratis verse appelflap.

Volg alles via www.facebook.com/appelflappentocht en www.twitter.com/appelflaptocht.

 

Laatste nieuws

– Wilt u nog sneller inschrijven? Voor NTFU-leden is Scan&Go beschikbaar, u kunt vooraf inschrijven via fietssport.nl of download HIER het inschrijfformulier en neem dit ingevuld mee naar de inschrijving.

– De routes in GPS komen binnenkort beschikbaar.
Route 32km /  Route 45km / Route 65km
Opgelet: Voor deze tocht hebben wij diverse vergunningen en toestemming van privé-eigenaren. U kunt deze GPS-files dan ook niet gebruiken op een ander moment dan tijdens de Appelflappentocht!

Net als vorig jaar zullen ook dit jaar foto’s gemaakt worden tijdens de Appelflappentocht en jeudclinic die daarna gratis te downloaden zijn door deelnemers. Dit in samenwerking met Mike Janssen Fotografie.

Hoog niveau
TWC Het Snelle Wiel heeft de ambitie om vernieuwend te zijn en de vereniging naar een hoger niveau te brengen. Dus ook de Appelflappentocht.

Net als de vorige jaren hebben we ook nu weer 3 afstanden: 32/45/65km. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan beveiliging, faciliteiten en verdere aanpassing aan het parcours waardoor het uitdagend blijft voor de deelnemers!

De verbeteringen die zijn doorgevoerd zijn ook de NTFU opgevallen. De NTFU heeft daarom de Appelflappentocht bekroond met drie sterren. 
Inmiddels hebben we ook de erkenning als ‘Extra Goed Geregeld’ bij de NTFU aangevraagd, een vervanger van het oude sterrensysteem.

Inschrijving
De inschrijfkosten bedragen € 5,= per persoon, NTFU/KNWU/VWB-leden betalen € 4,= (deelname tot 16jaar is gratis).

De inschrijving opent om 08.30 uur, starten is mogelijk voor de 65 km tot 9.30 en voor de 32/45 km tot 10.00 uur. Start en finish zijn,zoals gebruikelijk bij het clubhuis van T.W.C. Het Snelle Wiel op Sportpark De Lemelveden in Hapert (voor navigatie gebruikt u Burg. Van Woenseldreef 19 in Hapert ).

Wilt u nog sneller inschrijven? Voor NTFU-leden is Scan&Go beschikbaar, u kunt vooraf inschrijven via fietssport.nl of download HIER het inschrijfformulier en neem dit ingevuld mee naar de inschrijving.

2_09

Sfeerimpressie 2016 (dankzij 1695media)

Sponsoren en suppliers

Deze tocht wordt mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren en suppliers:
Van heeswijk Vinance Naamloos
Trition-fc          image       image
.         image                            HSW-bitologo      

Heeft u tips nav uw deelname? Wij willen hier graag van leren. Gebruik onderstaande reactiemogelijkheid.

6 Reacties

 1. Cliff

  Organisatie en vrijwilligers het was weer een zeer mooie tocht, ik heb hem weer met plezier gefietst

  Antwoord
 2. Edwin van Erp

  Mooie tocht, goed georganiseerd, complimenten!

  Antwoord
 3. Rene Diender

  Het was weer een prima verzorgde tocht. Goed uitgepijld en het parcour lag er super bij.
  Bedankt organisatie en vrijwilligers. Tot volgend jaar.

  Met vriendelijke groet,
  Rene Diender
  Liempde

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *